1% podatku

Dzięki Twojemu 1% możemy pomagać nie tylko psiakom porzuconym na terenie naszego miasta, bezdomnym itd., ale również psiakom/kotom/jeżom/ptakom/gryzoniom i innym zwierzętom, które potrzebują wsparcia, a ich właścicieli na to nie stać. Dokarmiamy psy i koty osób niezamożnych, sponsorujemy budy, sterylizujemy i leczymy zwierzęta, gdy ktoś ma kłopoty finansowe, a zwierzę nie może czekać. Jeśli podoba Ci się nasza działalność chcesz pomóc, ale nie wiesz jak - wesprzyj nas przekazując nam 1 procent swojego podatku. Dla Ciebie to żaden koszt, wystarczy w rocznym zeznaniu podatkowym wpisać nasz numer KRS (0000419220), a dla nas i naszych podopiecznmych to ogromna pomoc.

Jeśli stać Cię na więcej, zawsze będziemy wdzięczni za dowolny na nasze cele statutowe. Pamiętaj też, że taką darowiznę możesz odliczyć od dochodu, zmniejszając przez to wysokość swojego podatku dochodowego.

Nasze dane wraz z numerem konta

STOWARZYSZENIE "PODAJ ŁAPĘ"
ul. RUBINOWA 39
55-200 Oław
nr konta: 73109024280000000129710143

Pomóc mozesz również fizyczną pracą, np zrobieniem profesjonalnej sesji zdjęciowej zwierzętom lub zamieszczaniem ogłoszeń w internecie - zapraszamy do przytuliska codzienne 7 dni w tygodniu od 8-9 i od 15-16. Może akurat czekałeś na ten spacer z psem..

Pomóż zwierzakom z przytuliska w Oławie. Przekaż nam swój 1% podatku.

Stowarzyszenie uzyskało już status Organizacji Pożytku Publicznego

>>> KRS 0000419220<<<

Wasze datki przeznaczymy na leczenie i żywienie naszych podopiecznych